Ons Machinepark

Voor elke taak het juiste gereedschap

Cultivator

Met deze cultivator van 180 cm kan de grond tot een diepte van ca. 35 cm logetrokken worden.

Waterwagen 5 m3

Deze waterwagen gebruiken we voornamelijk om bomen van water te voorzien.

Armklepelmaaier

Deze armklepelmaaier heeft een bereik van ca. 5 meter. Door de groffe klepels kan de machine ruige vegetatie zoals bramen en lang opschot gemakkelijk afmaaien. Door zijn grote bereik is dit een machine die veel handwerk kan besparen.

Vrachtwagen + oplegger

Met deze oplegger vervoeren we al onze machines.

Kieper 3 m3

Deze kieper gebruiken we om zand, grond of groenafval mee te transporteren.

Bladblazer

Deze blazer gebruiken we voornamelijk in het bladseizoen. Doordat deze machine is aangedreven op de aftak as en de blaasmond hydraulisch draaibaar is, heeft de blazer een grote capaciteit.

Verticuteermachine bodemvolgend 200 cm

Met deze verticuteermachine verwijderen we mos uit sportvelden en gazons. Door de losse units is de machine bodemvolgend.

Bandhark 160 cm

Met deze bandhark harken we ecologisch gemaaid gras bij elkaar.

Maaibalk/vingerbalk 180 cm

Deze machine is geschikt om ecologisch te maaien. Doordat deze machine het gras afknipt en laat liggen, kunnen dieren eruit kruipen. Deze methode past in het ecologisch maaibeleid wat steeds vaker van toepassing is.

Verstekklepelmaaier 165 cm

Met deze verstekklepelmaaier maaien we gras, taluds en weilanden. Deze machine kan naast de tractor maaien en kan ook schuin naar beneden of boven gezet worden. Slootkanten en taluds maaien behoort daarmee ook tot de mogelijkheden.

Klepel-opvangcombinatie 200 cm

Deze klepel-opvangcombinatie is geschikt voor het ruigere werk. Lang gras, riet of andere vegetatie maait deze machine af en vangt het op. Door de hoogkiepfunctie is het mogelijk om verzameld materiaal in een lage container of aanhanger te kiepen.

Klepel-opvangcombinatie 150 cm

Deze klepel-opvangcombinatie is geschikt om (lang) gras mee te maaien en blad te ruimen. Door de hoogkiepfunctie is het mogelijk om verzameld materiaal in een lage container of aanhanger te kiepen.

Beluchter (260 cm, 2 stuks)

Deze beluchters (Vertidrains) gebruiken we om fairways en sportvelden mee te beluchten.

Bunkerhark

Deze bunkerhark is geschikt voor het afwerken van golfonderdelen en kleine gazons.

Maatvoerder GPS / total station

Met deze set is het mogelijk om (bouw)terreinen in te meten met GPS. Daarnaast kunnen tekeningen worden ingeladen en ter plekke worden uitgezet. Ook beschikken we over de software om tekeningen om te zetten naar machinebesturing.

Beluchter high speed 190 cm

Deze highspeed beluchter (verti-drain) gebruiken we om greens, tees, voorgreens en gazons mee te beluchten. Door zijn werkbreedte en werksnelheid is dit een unieke beluchter in zijn soort.

Beluchter (150 cm)

Deze beluchter (verti-drain) gebruiken we om greens, tees, voorgreens en gazons mee te beluchten.

Bezandingswagen 1.5 m3

Deze bezandingswagen (of zandstrooier genoemd) gebruiken we om greens, tees en voorgreens mee te bezanden en daarmee te verschralen.

Bezandingswagen 4 m3

Deze bezandingswagen of zandstrooier genoemd, gebruiken we om fairways en sportvelden mee te bezanden en daarmee te verschralen.

Zelfrijdende graszaaimachine (doorzaaier) met Cambridge-rollen 100 cm

Deze zaaimachine gebruiken we om bestaand gras mee door te zaaien, nieuw gazon zaaien behoor ook tot de mogelijkheden. Door de geringe breedte van ca. 90 cm. is deze zaaimachine een unieke binnen ons machinepark.

Zaaimachine met Cambridge-rollen 160 cm

Deze zaaimachine is uiterst geschikt om gras mee te zaaien. Het is een compacte combinatie die geschikt is voor iedere ondergrond. De Cambridgerollen geven een strak zaaibeeld en mooie grasopkomst.

Rotoreg-zaaicombinatie 160 cm

Deze rotor-eg-zaaicombinatie is uitermate geschikt om gras mee te zaaien. De rotor-eg maakt de harde grond los, waarna het zaad op de grond valt. De achterste rol rolt het geheel weer aan.

Kilverbak lasergestuurd 150-200 cm

Met deze lasergestuurde kilverbak egaliseren we gazons en weilanden. Doordat deze kilverbak lasergestuurd is, kunnen we ieder gewenst profiel aanbrengen met deze machine.

Grondbak 160 cm

In combinatie met deze compacttractor is deze grondbak een geschikte combinatie voor in de kleine ruimtes.

Egalisatieraam groot (220 cm)

Deze egalisatiebalk gebruiken we om grotere stukken te egaliseren en grof in profiel te leggen.

Egalisatieraam 160 cm

Dit egalisatieraam gebruiken we om gazons of andere zwarte delen mee te egaliseren. In combinatie met de minitractor met cabine is dit een geschikte combinatie voor ieder weertype.

Ruwfrees 220 cm

Deze ruwfrees is geschikt om een bestaand gazon of weiland mee kapot te frezen. De zoden liggen dan nog wel bovenop, de mat is dan wel kapot gefreesd. Ook gebruiken we deze frees om harde grond mee te frezen zodat er een zacht mengsel ontstaat die bewerkt kan worden.

Overtopfrees 165 cm

Deze overtopfrees gebruiken we veelal om bestaand gazon mee om te frezen, zodat er een nieuw zaaibed ontstaat. Doordat deze frees tegen de rijrichting in draait, werkt deze frees de zoden onder de grond en haalt de grond naar boven. Daarnaast is deze frees geschikt om grond mee door te mengen.

Minigraver 4 tons

Incl. brede bak, smalle bak, puinbak, sorteerknijper en kantelbak. Deze 4 tons minigraver is geschikt om sleuven mee te graven of grond of zand mee te laden. Deze machine is ook uitgerust met een kantelbak en sorteergrijper, wat deze minigraver tot een veelzijdige machine binnen ons machinepark maakt.

Minishovel incl. bakken, lepels en egalisatieraam 160 cm

Met deze minishovel egaliseren we gazons. Daarnaast is deze compacte minishovel geschikt voor grondverzet in kleine ruimtes.