Over ons

Leuk je te ontmoeten!

Over ons

Wie zijn wij?

Twee broers die elkaar aanvullen en versterken. Dat is de kracht van Vliek Civiel- en Cultuurtechniek. Dit komt tot uiting in het brede palet aan werkzaamheden wat wij aanbieden en tot uitvoering brengen. Dat samenwerken ons goed ligt komt ook tot uiting in onze projecten. Door goede banden met onze vaste partners zijn wij in staat om ieder project goed uit te voeren waarbij we iedereen laten doen waar die goed in is. Op deze manier komen we weer uit waar wij voor staan: samen mooi werk maken!

Eigenaar

Arjan Vliek

Geboren en getogen op de boerderij waar ik na de middelbare school naar het SOMA college ben gegaan en ik de opleiding voor machinist heb afgerond…

Geboren en getogen op de boerderij waar ik na de middelbare school naar het SOMA college ben gegaan en ik de opleiding voor machinist heb afgerond. Vervolgens ben ik aan het werk gegaan als machinist in het grondverzet en in de cultuurtechniek.

Na een aantal jaar te hebben gewerkt ben ik in de avonduren begonnen aan de KOB opleiding en heb die opleiding ook afgerond.

Daarna heb ik een baan gekregen als uitvoerder en werkvoorbereider voor een G.WW. aannemer.
Toen ik na 10 jaar de kans kreeg om elders projectleider te worden heb ik dat gedaan.
Op het moment dat ik vond dat dit werk mij niet meer bracht wat ik er van verwacht had ben ik aan de slag gegaan als maatvoerder.

Door mijn brede werkervaring kan ik onze huidige en toekomstige klanten maatwerk oplossingen bieden en is geen project te gek!

Lees verder

Eigenaar

Richard Vliek

Geboren en getogen op de boerderij in Ermelo. Van jongs af aan was de interesse voor machines al aanwezig. Ik heb vier jaar in een andere branche gewerkt…

Geboren en getogen op de boerderij in Ermelo. Van jongs af aan was de interesse voor machines al aanwezig. Ik heb vier jaar in een andere branche gewerkt, waarna ik de overstap heb gemaakt naar de cultuurtechniek. Ik heb daar veel praktijkkennis opgedaan over gras en alles wat daarmee samenhangt. Naast het buitenwerk wilde ik mijn kennis uitbreiden en ben daarom na vier jaar in de weekend- en avonduren de deeltijdopleiding Bedrijfskunde Management Economie & Recht gestart. Deze opleiding heb ik na vier jaar afgerond. Vervolgens deed ik naast buitenwerk een gedeelte calculatie en werkvoorbereiding. Na een periode van tien jaar hebben Arjan en ik de keuze gemaakt om onze krachten te bundelen en samen een bedrijf op te richten, wat sinds 2021 bestaat.

Door duidelijke afspraken te maken, te luisteren en mee te denken proberen we ons bedrijf stukje bij beetje op te bouwen en uit te breiden.

Lees verder

Neem contact met ons op

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Laat het ons weten via ons contactformulier of bel 0341-276480.